Izvor:
25.10.2016 u 20:29
0

Drama na jahti: Aleksandra Meljničenko hitno operisana!

Bivša "modelsica" i supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka hitno je operisana nakon što joj je pozlilo u Španiji.

Aleksandra Meljničenko operisana je prošle nedelje u bolnici u Korunji, preneli su španski mediji. Navodno se radi o napadu slepog creva. Posle noći provedene u jednoj privatnoj klinici, ona je puštena na kućno lečenje, pa se sa suprugom vratila na njihovu luksuznu jahtu.

Ovi zdravstveni problemi poremetili su planove slavnog para. Naime, oni su morali da usidre svoju jahtu u Korunji pošto je Sandri pozlilo.

Meljničenkovi neće nastaviti da krstare španskom obalom na svojoj jahti. Posle nekoliko dana, na aerodrom u ovom gradu sleteo je njihov privatni avion, koji će ih, kako se pretpostavlja, ranije vratiti kući.

Blic.rs
Foto: wannabe magazine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter