Izvor:
17.09.2019 u 13:01
0

Prva pesma nakon tragedije: Ilda posvetila “Suzu” Šabanu! (VIDEO)

Više od sedam meseci nakon tragičnog odlaska kralja narodne muzike Šabana Šaulića, njegova ćerka Ilda vratila se muzici a svoju prvu pesmu pod nazivom „Suza“ posvetila je uspomeni na oca.

– Pesmu sam prvi put čula pre deset godina, u vreme kada sam spremala svoj prvi album, ali u to vreme očigledno nisam bila ni pevački ni životno spremna da je otpevam. Nakon svega što se desilo, kada sam počela da razmišljam o povratku muzici prvo čega sam se setila bili su stihovi koje je napisao Peđa Medenica. Pozvala sam Endžija Mavrića da ga pitam da li je pesmu u međuvremenu neko uzeo i ispostavilo se da me je više od decenije čekala – kaže Ilda, koja je sve svoje emocije utkala u ovu baladu, i dodaje:

– Pesmu sam posvetila svome ocu, ali pošto svako od nas ima nekoga koga nema, mislim da će se u njoj svi pronaći i da će se dok je slušaju setiti dragih judi koje pozdravljaju suzom.

Happytv.ts
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter