Izvor:
27.10.2016 u 16:53
0

Prognoze velikog muzičkog stručnjaka: Ko će biti najveća pevačica na ovim prostorima?

Poznati kompozitor Dragan Brajović Braja, koji je zaslužan za još jedan hit mlade pevačice Aleksandre Prijović, otkrio je kakva očekivanja ima od nje.

Braja je objasnio da je on blizak prijatelj s Aleksandrinim izabranikom Filipom Živojinovićem, zahvaljujući kojem su njih dvoje uspostavili saradnju.

-Nije tajna da smo Filip i ja dugo prijatelji i da je on zaslužan za taj spoj, a onda se desilo neko prepoznavanje između mene i Aleksandre. Faktički, mi 15 godina nemamo smenu generacija u tom pevačkom svetu, kaže Braja.

On je istakao da smatra da je pred Prijovićevom velika karijera – bez obzira na to hoće li i u budućnosti sarađivati s njim.

-Mislim da je Aleksandra buduća velika zvezda i da će vrlo, vrlo brzo postati broj jedan pevačica na ovim prostorima, to zaista mislim. Bilo da radi sa mnom ili sa nekim drugim, njena budućnost je izvesna, zaključio je.

Story.rs
Foto: Pixabay/ Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter