Ana Sević progovorila o trenutnom izabraniku , svadbi i bivšem mužu: A zbog ovoga nekada žestoko i opsuje! (FOTO)

 

Ana Sević istakla je da su ona i njena naslednica "navikle bez Darka Lazića", njenog bivšeg muža, koji je i dok su oni bili u braku dosta radio te često bio odsutan. Sa druge strane, srećna je što je mala Lorena njenog novog dečka dobro prihvatila, jer da nije tako - njih dvoje i ne bi bili zajedno. 

Na jednoj proslavi u Beogradu objasnila je da je, iako je sa Darkom u dobrim odnosima, tek pored Danijela shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. Na tom događaju, inače, bila je sama, a ne sa novim dečkom. Evo i zašto:

-Sama sam jer je Daniel u Minhenu na utakmici, a ja sam to morala da propustim, nažalost. Ne ljutim se što nije ovde sa mnom jer i ja obožavam da gledam fudbalske utakmice i još sam vatreniji navijač od njega. To je stanje delirijuma kada sam ja na tribinama, a često mi se omakne i neka žestoka psovka. Na stadionu pustim glas i sve negativno izbacim iz sebe- kroz smeh je otkrila pevačica koja tvrdi da je uz sadašnjeg dečka napokon našla onog pravog muškarca.

-Izuzetno sam srećna uz Daniela. Uz njega sam shvatila šta su bezuslovna podrška, oslonac i poštovanje. S njim sam našla novu dimenziju ljubavi-ispričala je ona, ističući da još nije spremna za novi brak.

-Još je rano da se priča o braku. S druge strane, moja ćerkica Lorena, Daniel i ja uživamo, što je najbitnije. Takođe, veoma sam srećna što moja ona voli mog dečka jer da se ona ne slaže s njim, mi nikada ne bismo bili zajedno-rekla je Ana, pa se još jednom osvrnula na odnos sa bivšim.  

 

 

-Notorna je laž da sam branila ocu da viđa dete. Otkad samo se razveli, on je uvek mogao da dođe, da je vidi i da provodi vreme s njom, međutim, on to nije radio, i to je stvar njegovog izbora. On ima razloge za svoje ponašanje. Nažalost, sa Darkom je uvek bilo tako, često je bio odsutan i Lorena i ja smo navikle da ga nema, a još je gore sada, kada smo razvedeni-zaključila je ona. 

 

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva 

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro