Izvor:
26.09.2019 u 07:05
0

ANA BEKUTA POTPUNO ISKRENA: Trebalo mi je mnogo hrabrosti da rodim dete u 17. godini, u to vreme i u sredini gde sam živela! (FOTO)

Ana Bekuta, koja je u vezi sa Milutinom Mrkonjićem punih sedam godina, rekla je da je ne pogađaju priče da je Mrka vara i da u njega ima puno poverenje, ako i da se nikada nije obzirala na priče o tome kako i zašto je rodila dete u 17. godini. Kako je rekla, o tome je mnogo puta pričala i za to joj je bila potrebna velika hrabrost, skoro isto kao i kod odluke da rodi dete.

Evo neki dan nas je nasmejala vest da on mene vara, natpisi me ne bole, a moram da kažem Milutin i ja smo uspešni svako u svom poslu. Ja dobro zarađujem, on ima svoj prihod i tu nema apsolutno nikakvog interesa. Mi ne možemo biti verniji jedan drugom nego što jesmo i bez papira. Nisam htela da se udajem za Milutina i to je bila moja odluka, a 'venčaniji' ne možemo biti nego što smo svih ovih godina. Poštovanje, razumevanje i podrška u svakom smislu i sa moje i njegove strane i funkcionišemo kao tim – rekla je pevačica, a a onda se podsetila vremena i kada je sa 17. godina rodila sina Igora.

Tu priču koja se opet vrti ovih dana sam ispričala kao svoju ispovest i trebalo mi je mnogo hrabrosti za to, a kamoli za rođenje deteta u 17. godini u to vreme i u tako maloj sredini gde sam živela. Mene nikada nije zanimao svet, uvek sam se držala one: "Tiha voda breg roni". Nije me zanimalo tada da li sam hrabra, zanimao me život i htela sam da mladim ženama koje su prolazile kroz sličnu situaciju kažem da ko zna zašto nam se takve stvari dešavaju i da samo pratimo svoje srce i da svoje biografije pišemo sami. Nisu me zanimale priče drugih. Jedini koji imaju pravo da kažu nešto je moja porodica.

Na pitanje kako je reagovala kada joj je sin rekao da će se razvesti, Ana je odgovorila:

Htela sam da sačuvam taj brak zbog unučadi ali nisam uspela i pustila sam da taj brod ide kuda je krenuo. Oni unučad Sonju i Branka zajednički vaspitavaju, ali ja sam tu uvek da poguram kada zapne.

Izvor: nadlanu.com
Foto:Twitter/tracara

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter