Izvor:
27.09.2019 u 20:17
0

SUDBONOSNO „DA“ ILI „NE“: Nina Badrić stavila taćku na špekulacije o njenom emotivnom životu!

Nina Badrić ne voli da govori o svom ljubavnom životu, ali mnoge zanima da li ima emotivnog partnera.

Pevačica se 2009. godine razvela od Bernarda Krasnića sa kojim je bila devet godina što u vezi što u braku. Ona se na jednom beogradskom događaju pojavila se u beloj haljini koja je podsećala na venčanicu, pa kada su je pitali da li bi uskoro rekla sudbonosno "da", pevačica je kroz smeh odgovorila:

– Pojma nemam. Nisam ja baba Vanga. Šta ja znam. Videćemo. Za sada nema ništa u planu. Nisam čak ni zaljubljena. Za sada mi venčanje izgleda ludost.

Badrićeva je priznala da se posebno obraduje jednoj srpskoj pevačici.

– Ja se uvek obradujem Mariji Šerifović. Znam je već dugo. Volim je jer je iskrena, dobra je osoba i sa njom se uvek zna na čemu si. Uz to je sjajna, izuzetna pevačica. Poznajem i volim njenu majku Vericu, koja je letos došla na moj koncert u Kragujevcu. Tada mi je donela jedan divan buket cveća. Iskreno osetim veliku ljubav od njih– rekla je Nina.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/badrich

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter