Izvor:
29.09.2019 u 08:19
0

ANABELA OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA ATIJASOM: On je bio i ostao najhrabriji! (FOTO)

Anabela i Andrej Atijas stavili su tačku na svoj brak, a pevačica je iznenadila mnoge detaljima koje je otkrila o njihovom odnosu nakon razvoda.

O svojoj bivšoj ženi Atijas ima samo reči hvale – rekao je da je doživljava kao princezu, te da je još uvek voli, na čemu je ona i te kako zahvalna.

– Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo… Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negde je on jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da pre budemo prijatelji nego ljubavnici – ispričala je ona

– Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on – otkrila je Anabela, pa dodala:

– Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali. Bolje je da budemo prijatelji, možda prijatelji sa beneficijama – nasmejala se ona pa priznala da je bilo je priča i na tu temu:

– Slatko je to bilo, interesantno – izjavila je pevačica, a svi su se pitali da li će bivši supružnici na kraju ostati samo u prijateljskim odnosima.

Izvor:Kuriri
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter