Izvor:
29.09.2019 u 12:25
0

NAKON RAZVODA OVDE JE PRONAŠLA SPAS: Evo gde sada ŽIVI Anabela! (FOTO)

Pevačica Anabela Atijas se nakon turbulentnog perioda, posvetila sebi i uživanju sa naslednicama

Ona se nakon razvoda kako pišu domaći mediji preselila kod ćerke Lune u elitno novobeogradsko naselje. Komšije su osmah ispričale šta su videle.

"Istina je. Sada osim Lune u tom stanu živi i njena majka Anabela sa dve ćerke. Ne znam kako sve stanu u taj stančić, pošto uopšte nije velik. Videla sam je nekoliko puta, ćuti, nikome se ne javlja, ide spuštene glave i svaki put kada sam je videla bila je bez šminke i vukla neke kese. Međutim, baš pre neki dan sam videla mamu i ćerku zajedno. Ne bih ih ni primetila da nisu vikale i kukale." – rekla je komšinica Lunina.

Radnica u prodavnici koja se nalazi u blizini Lunine zgrade navodno kaže da Anabela često posećuje tu radnju.

"Ne znam da li ima novog dečka i sa kim se viđa, ali u poslednjih mesec dana sam je skoro svaki dan viđala. Dolazi rano ujutru u prodavnicu i uvek kupuje neki integralni hleb, mleko, nemasni jogurt i neke slatkiše, to je sve što znam." – zaključila je prodavačica.

Izvor:Glossy.rs
Foto:prinscreen/instagram/anabelci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter