Izvor:
30.09.2019 u 08:12
0

MILAN STANKOVIĆ OTKRIVA ŠTA GA RADUJE I ISPUNJAVA: Za ljubav ima tajni recept! (FOTO)

Popularni pevač osvrnuo se na period koji je ostavio za sebe – dugu i lepu vezu s koleginicom, period kada je bio na udaru javnosti zbog upečatljivog stajlinga i dane kada je, kako kaže, plaćao svoju slobodu.

Milan Stanković privukao je ogromnu pažnju javnosti čim se pojavio na muzičkoj sceni. Međutim, u čitavom ludilu slave bilo mu je teško da sačuva sebe. Tada, poslušao je savet majke da se skloni ako treba, i tako je i napravio pauzu koja mu je svakako bila potrebna.

– Mama mi je rekla: Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu. U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima – iskren je bio Milan.

Na pitanje da li to znači da je nekada morao da proda i dušu zarad uspeha, objasnio je:

– Moja duša nije na prodaju. Ja sam primer da ne treba pristajati na prodaje. Pre sam plaćao svoju slobodu nego prodavao dušu.

Kako nije želeo da pravi kompormise po svaki cenu, Stankovića je to umelo da košta.

– Svako ima svoju karmu, vrednost i težinu. Sve je to srazmerno onome koliki ste – istakao je pevač.

On je, inače, pauzu iskoristio da uradi nešto dobro za svoju karijeru.

– Ono što mene raduje osim pesama i novog imdiža jeste novi koncept nastupa. Napravili smo audiciju koja će uskoro biti emotivana za DJ-ve i pevačice koji će me pratiti na nastupima – ispričao je Milan.

O njegovom privatnom životu posle raskida od pevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspešno krije taj deo intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter