Izvor:
01.10.2019 u 16:52
0

SPREMA SE SVADBA DECENIJE: Emina Jahović i Sadetin Saran staju na „ludi kamen“! (FOTO)

Turska javnost ne prestaje da priča o pevačici Emini Jahović i njenom dečku, turskom milioneru, Sadetinu Saranu.

Naime, turska javnost ih je, kako prenose, nakon dugih pet meseci uhvatila kako se drže za ruke, a sada bruje i o njihovoj svadbi za koju tvrde da bi trebalo da bude do kraja 2019. godine.

Iako se Emina Jahović i Sadetin Saran još ne oglašavaju javno ovim povodom, na paparaco fotografijama koje su isplivale u javnost, vidno je da se istinski vole i da ta veza napreduje ka braku, te su svi saglasni u jednom – Emina će nositi venčanicu.

A turski mediji pišu i da će to biti "svadba decenije" s obzirom na bogatstvo koje uživa Eminin novi izabranik.

Emina Jahović i Sadetin Saran su, podsećamo, ovog leta nakon kraćeg prekida veze obnovili ljubav, a pevačica je i potvrdila da je ispunjena na emotivnom planu.

Ona je sa Sadetinom Saranom uplovila u vezu nakon razvoda od turske muzičke zvezde Mustafe Sandala sa kojima ima sinove Javuza i Jamana.

Izvor:nadlanu.com
Foto: Instagram/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter