Izvor:
02.10.2019 u 10:34
0

SLOBA POKUŠAVA PONOVO DA ZAVEDE BIVŠU LJUBAVNICU: Svim silama se trudi da rasturi vezu Lune i Marka Miljkovića!

Sloba Radanović pokušava ponovo da smuva bivšu ljubavnicu Lunu Đogani! Pevač, koji je sa blogerkom javno u rijalitiju prevario suprugu Kiju Kockar.

On se sada svim silama trudi da rasturi vezu Lune i Marka Miljkovića i da ponovo zavede rijaliti zvezdu. Luna je blokirala Slobu na svim društvenim mrežama, ali i na mobilnom telefonu. Bila je razočarana što je uporno ponavljao da mu ona ništa nije značila. On je u to vreme bio sa misicom, a ona sa Markom, pa je odlučila da ga izbriše iz svog života.

Sloba je, međutim, posle raskida sa Ljubicom počeo da piše Luni sa novog broja telefona, otkriva dobro obavešten izvor. Prema njegovim rečima, pevač je tražio od Lune da se vide i porazgovaraju.

Luna se šokirala kad je videla poruku – Hajde da se vidimo, nedostaješ mi – Nije joj jasno da li zaista želi da je vrati ili sve to radi zbog marketinga, da bi se opet oko njih vrtela priča u medijima – , priča izvor.

Izvor: kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter