Izvor:
07.10.2019 u 10:11
0

MUŽ TANJE SAVIĆ MUVAO OVU PEVAČICU: Nastao HAOS na ESTRADI! (foto)

Pevačicu Marijanu Simonović, poznatiju pod imenom Mari Jana, navodno je muvao muž Tanje Savić. Kako je rekla, Dušan joj se nabacivao na jednom slavlju pošto je malo više popio, a evo šta se desilo kada su se njih dve susrele.

Imala sam jednu neprijatnu situaciju sa mužem Tanje Savić. Radila sam neko slavlje gde je bio on i naravno malo više je popio i zanio se. Počeo je da me muva, unosio mi se u facu i bilo je jako neprijatno. Haos je ispao to veče, završilo se ne baš tako dobro, smatram da on nije dobar čovek za nju.

On ne zaslužuje da bude sa Tanjom, jer je ona jako dobro stvorenje za jednog njega onakvog. Ja nisam prva koju je muvao i kojoj se nabacivao. Čula sam još dosta nekih priča i zato kažem da on nije za nju! Srela sam se Tanjom nakon toga, radile smo neku tezgu zajedno, naravno znala je za to i šta bi mi žena rekla. Slegnula je ramenima i rekla izvini za onu situaciju. Mi smo u okej odnosima, ali smatram da on nije za Tanju – izjavila je ona.

Inače, Mari Jana potiče iz imućne porodice i roditelji su joj ispunili mnoge snove. Pjevanje je, kaže, nešto u čemu istinski uživa.

POBEGLI OD ŠOU BIZNISA GLAVOM BEZ OBZIRA: Evo čime se danas bavi bivša menadžerka Tošeta Proeskog! (FOTO)

NIKO NE ZNA KO JE OTAC DETETA: Porodila se popularna manekenka! (FOTO)

Dugo se bavim pjevanjem, volim svoj posao. Naravno kao mlađa koleginica počela sam kao radna pjevačica i pjevala sam sa mnogim javnim ličnostima. Bilo je raznih nepristojnih ponuda na početku i od vlasnika klubova i od svih kolega. Nećete vjerovati samo me jedan nije muvao, a to je Mile Kitić, za njega kažu šmeker, švaler ali kao što rekoh, on jedini nije ništa pokušao – otkrila je ona.

Zelim znati
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter