Izvor:
07.10.2019 u 20:59
0

OLGA ODANOVIĆ I PELE: Ćerka krenula njihovim glumačkim stopama!

Olga Odanović, jedna od naših najpoznatijih glumica, progovorila je o strasti koju i danas, u sedmoj deceniji života, oseća prema glumačkoj profesiji, o svojim naslednicima Jakovu i Lenki, ali i o suprugu, glumačkoj legendi Draganu Petroviću Peletu.

Kako nam je rekla, njena i Peletova ćerka krenula je stopama svojih roditelja i zakoračila u svet glume. Još je, kako kaže, nije gledala na sceni, ali je podržava u nameri da bude glumica.

– Vidim da uživa u tome, da je zadovoljna i srećna, da joj gluma pričinjava veliku radost. Pa ako je meni radost sa 60 godina, zašto njoj da ne bude sa 21 – kaže Olga i objašnjava da ćerku još nije gledala na daskama koje život znače.

Nisam je još gledala na sceni, ali sam ubeđena da ću imati tremu – kaže ponosna majka i naglašava da su i ona i njen suprug tu za svaki savet i pomoć, kada god Lenka zatraži. Što se Olge tiče, njen jedini kritičar je upravo njen suprug.

– Onaj kome najviše na svetu verujem i u čiji sud ne sumnjam je moj suprug. Njega pitam za mnoge stvari, bilo da radim u pozorištu, na filmu ili seriji. Ne preterujem u tome, naravno, ali kada god zatražim savet ili kritiku, to od njega i dobijem – kaže iskreno i bez trunke sujete. –

– On je pravi kritičar, ali onaj dobronamerni. Nikada me ne kritikuje tek tako, već mi uvek da pravu smernicu i indikaciju i uvek mi kaže pravu stvar u pravom trenutku. On je najmerodavniji u mom slučaju i s njim se jedino konsultujem kada se susretnem sa nedoumicom u poslu. Moguće je da je to zbog toga što je on moj životni partner i najviše mu verujem, a možda i zbog toga što je nesporno fantastičan glumac – kaže Olga.

alo.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter