Izvor:
09.10.2019 u 13:31
0

POZNATA PEVAČICA DOBILA SINA UZ POMOĆ NEPOZNATOG DONORA: Postala mama u 45. godini!

Slavna pevačica otvorila je novo uzbudljivo poglavlje u životu.

Natali Imbrulja (44) postala je ponosna mama dečaka kojem je dala ime Maks Valentajn.

Pevačica je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju ručice svog prvog deteta i u opisu napisala jednostavno:

– Dobro došao na svet… Makse Valentajne Imbrulja… Moje srce pršti.

Imbrulja je ranije otvoreno govorila o tome kako je zatrudnela zahvaljujući vantelesnoj oplodnji, i to uz pomo nepoznatog donora jer je žudela da postane majka.

Ona je najpre najavila da stiže novi album, a onda iznenadila obožavaoce srećnim vestima.

Kao što vidite na osnovu fotografije, imam još jednu objavu i, ne, nisam progutala lubenicu! Dobiću prvo dete ove jedeni. Vi koji me poznajete znate da je ovo nešto što sam dugo želela, a blagoslovena sam što su mi ovo omogućili VTO i donor. Neću ubuduće govoriti javno o tome. Uzbuđena sam zbog avanture koja mi predstoji… Stiže novi album i postaću mama – objasnila je ona tad uz svoju fotografiju u drugom stanju.

Lepa pevačica bila je udata za Danijela Džonsa pet godina, ali su se razveli 2008. Potom je bila u vezi s Metom Fildom 2017. godine, ali par nije viđen zajedno još od 2018, pa se veruje da Natali trenutno nema partnera.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter