Izvor:
11.10.2019 u 13:48
0

ISPLIVALE SLIKE SA VENČANJA: Biber i Hejli izgovorili sudbonosno DA! (FOTO)

S obzirom da je poznata po uličnoj, po malo muškobanjastoj modi, svi su očekivali da će i venčanica biti u sličnom stilu. Međutim, manekenka se pojavila u vrlo ženstvenoj venčanici koja oduzima dah.

Ceremonija venčanja je održana u strogoj tajnosti i bez prisustva kamera i novinara, pa iako je sklapanje braka održano pre nekoliko dana, tek sad su svetlost dana ugledale fotografije sa ove raskošne proslave.

Haljina je pratila siluetu tela, a bila je ukrašena cvetnim motivima. Zanimljiv deo je bio dugačak veo na kojem je bilo ispisano "Dok nas smrt ne rastavi".

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto. Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter