Izvor:
11.10.2019 u 13:55
0

PRINC HARI BI ZBOG LJUBAVI UČIONIO SVE: Ne odustaje od borbe PROTIV MEDIJA!

Konkretnije informacije nisu iznosili, ali se nagađa da je princ rešio da tuži britanske medije zbog prepiske njegove supruge Megan koje su nedozvoljeno objavili. Reč je o porukama koje je, kako se nagađa, razmenjivala sa svojim ocem.

U tužbi se kao razlog navodi povreda priatnosti i autorskih prava.

Ovom prilikom princ Hari se oglasio na novootvorenoj internet stranici gde piše: „Na žalost, moja supruga je postala jedna od poslednjih žrtava britanske štampe i plaćenih kampanja protiv pojedinaca. Bez razmišljanja o posledicama objavljuju se lažne informacije, a najviše ih je bilo u periodu kada je Megan bila u drugom stanju i dok je odgajala jednog sina".

– Došao je trenutak kada se treba suprotstaviti ovakvom ponašanju, jer ono uništava ljude i njihove živote –

Ova emotivna izjava je i jedini sadržaj na veb lokaciji.

Ovo nije jedino obraćanje princa javnosti. Pre nekoliko dana se oglasio pismom u kojem je zamolio pripadnike medija da prestanu sa objavljivanjem lažnih vesti. Tom prilikom je rekao da bi sve učinio kako bi zaštitio Megan i njihovu decu. Međutim, to nije imalo efekta pa će pravdu pokušati da potraži na sudu.

Izvor: slit.kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter