Izvor:
11.10.2019 u 18:50
0

KONAČNO PROGOVORILA O TURSKOM MILIONERU: „Ljubav je lepa i ulepšava svet!“ (FOTO)

Pop pevačica Emina Jahović snimila je duetsku pesmu sa svojoj koleginicom, pop zvezdom Natašom Bekvalac "Muško više ne mogu", koju su i ekranizovale.

Pesma je inspirisana ženama koje su jake i koje su nekako emotivno povređene, a pesma je drugačija zato što se može protumačiti iz više različitih uglova i mislim da može mnogo ljudi da se pronađe u njoj. Nataša je pre svega moja velika prijateljica i profesionalac i nikada bolje nije otpevala. Što se tiče Natašinog koncerta, jedva čekam da se desi i naravno da ću biti deo tog događaja – rekla je Emina.

Emininog partnera Sadetina Sarana i nju svi prate u stopu, što joj ne predstavlja problem.

Ne smeta mi naravno. Ljubav je u principu lepa i mislim da to ulepšava svet.

Pored dueta sa Natašom, Emina je snimala novu pesmu "Kriziram" i uveliko priprema kozmetičku liniju.

Singl "Kriziram" izaći će mesec i po dana posle dueta, a kozmetička linija se uveliko sprema, u krativnoj smo proizvodnji i lepo nam je u svemu tome što nam se dešava – zaključuje Emina.

Izvor:nadlanu.com
Foto:Instagram/printscreen/yaemina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter