Izvor:
13.10.2019 u 14:50
0

BIJONSE OTKRILA TAJNU: OVO su trikovi koje ona koristi svakodnevno! (FOTO)

Ona trenira na drugačiji način, scensku šminku nanosi sama, a kosa joj je uvek besprekorna…

Bijonse izgeda savršeno! Kad god je vidimo u javnosti, njeno lice je besprekorno, kosa negovana, duga i zdrava. Zapitali smo se u čemu je tajna njene lepote?! Da li je trik samo u skupim tretmanima, jer znamo da ova zvezda može da ih priušti, ili ona ipak bira nešto drugo, jednostavnije za negu lica i tela.

U nastavku saznajte koje je savete Beyonce podelila sa svim ženama koje je prate. Sami odlučite koji ćete savet "ukrasti"!

Bijonse je jednom prilikom izjavila kako je previše srećna da bi se osećala umorno. Na njenom licu vidi se zadovoljstvo! Turneje po celom svetu, perzonalizovani parfem, kampanje, bezbroj nagrada za ličnost godine, za stil, za najbolje obučenu zvezdu – sve je to dovelo da Bijonse bude mega zvezda! Pitamo se stalno u čemu je tajna njene lepote, kako se neguje, šta sve radi da bi bila uvek lepa. Ona je lepotica koja je uspela da iskombinuje seksipil sa šarmom i uvek odaje utisak dobre devojke, požtrvovane majke i vrhunske supruge.

Za magazin Elle, Bijonse je izjavila da su njeni trikovi za lepotu vrlo jednostavni! Rekla je: "Uvek imam pri ruci imam par Ray-Ban naočara! Ponekad stavim malo zlatne senke za oči u unutrašnje uglove očiju – suptilnije je od belog, ali ipak vas čini budnijim." Hm, baš lako, zar ne?! Ovo možete odmah da probate.

Pitali su je i kako joj koža uvek tako sija. Sigurno ste primeili da Bijonse na nogama i rukama uvek ima šljokice ili uljani bronzer. "Ja nanosim bronzere za javne nastupe svakoga dana. Volim da sijam!" rekla je ona. Možda niste znali, ali ova velika zvezda često se sama šminka pred nastup. Od šminkera je dobila nacrt na papiru kako da nanosi koju šminku, kako bi to sve delovalo profesionalno i pravilno. Bijonse voli da tih sat vremena provede pred ogledalom, da se šminka, jer se na taj način opušta.

Saznali smo i koje proizvode koristi kada se priprema da zakorači na crveni tepih: "Koristim prajmer za šminku, a zatim stavljam puno pudera da zadržim sve na svom mestu. Obično biram vodootpornu maskaru ili veštačke trepavice kada sam na sceni, tako da sve to izgleda prirodno i uredno. I obavezno moram da naprskam lak za kosu – onda sam sigurna da je moja kosa u najboljem redu." kaže pevačica.

Ono što ste sigurno primetili jeste da je njena kosa predivna, uvek! "Još uvek eksperimentišem sa svojom kosom – šišam slojeve ili je izbeljujem ili pokušavam sama da iskopiram popularne frizure. Prošle nedelje sam skratila šiške i stavila sam veštačke. Moj stilista je ostao u čudu! Uvek se šalimo da sam ja onaj frustrirani frizer. Nekad i jesam," kazala je Bijonse.

Sigurno vas zanima koliko vežba. Ipak njeni nastupi zahtevaju kondiciju! Ona je rekla: "Posle nastupa sam toliko umorna, kao da sam išla nedelju dana u teretanu. Pravim pauzu par meseci i posvećujem se samo onome šta se dešava na sceni. Tih dana ne idem na dodatne treninge. Scena mi je dovoljna." Takođe, ona je rekla kako je zadovoljna svojim telom, ali bi volela da su joj ruke malo mršavije. Ne opterećuje se puno time.

Bijonse ima ogromno samopouzdanje i to se vidi na svakom njenom koraku! Iskoristite njene trikove za lepotu!

Izvor: Cosmopolitan
Foto. arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter