Izvor:
14.10.2019 u 08:07
0

ISKRENA KAO I UVEK: Od A do Š! Odlučila da ceo svoj život opiše u knjizI!

Dara Bubamara je u subotu nastupila u Beču i vredno radi, a osim toga radi i na pisanju svoje prve knjige, o kojoj je prvi put progovorila za "Premijeru". Dara je otkrila da će do Nove godine snimiti još dve pesme i da ne staje ni na trenutak, jer je puna energije. Kako kaže, kao da se ponovo rodila.

– Kada sam bila na Mikonosu, došla sam iz noćnog života, u 6 ujutro sam gledala more i razmišljam, bilo bi ludilo kada bih ja napisala knjigu i da se zove "Moji principi". To je negde tako procurilo… Da budem iskrena, nisam to još počela. Biće sve od A do Š, iskreno, moj život. Možda će ljudi još više da me zagotive kada vide šta sam prošla kao žena, sama, a kako sam uvek pozitivna i nasmejana – otkrila je Dara.

U njenoj knjizi koju planira da napiše biće reči i o njenom bivšem suprugu Milanu Kesiću, sa kojim ima sina Konstantina.

– Nismo pričali o tome, ali Milan će biti jedini koji će biti pomenut u pozitivnom smislu, on je moj najveći prijatelj i najveći oslonac. Kad god mi je teško, kad god mi je nešto najgore, uvek je tu uz mene. Uvek kažem, Milan je za mene najbolji prijatelj. On će jedini biti pomenut, u lepom kontekstu, a ostali će biti – paljba! Samo što neće niko biti imenovan, ali ću malo ime da okrenem – otkrila je pevačica koja nije skidala osmeh s lica.

Dara je priznala i da se dopisuje sa jednom stranom osobom, ali da je sve na nivou prijateljskog odnosa. Ime nije želela da otkrije.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram/Darabubamara/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter