Izvor:
14.10.2019 u 10:17
0

POZNATI KOMPOZITOR ZAVRŠIO U HITNOJ: Pesnicom udarao u staklo i isekao desnu ruku- policiji nije želeo da objasni šta ga je podstaklo da razbije staklo!

Kompozitor Saša Milošević Mare navodno je dva puta završio u Urgentnom centru zbog incidenta koji se dogodio u subotu uveče.

Milošević je u Luci Beograd pesnicom udario u staklo na čuvarskoj kućici. Čuvar je navodno u kasnim večernjim satima pozvao policiju i prijavio da je Milošević razbio staklo na kućici.

– Kompozitor je isekao desnu ruku, a policiji nije želeo da objasni šta ga je podstaklo da razbije staklo. Prebačen je u Urgentni, ali je tokom dijagnostike otišao – navodi izvor iz istrage.

Nešto kasnije iste večeri on je ponovo došao u istu ustanovu, ali sa povredama glave?!

– Nakon pružene pomoći je pušten kući, a nije poznato da li će i za koje delo biti gonjen – rekao je izvor iz istrage.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Novosti.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter