Izvor:
14.10.2019 u 20:03
0

PONOSNO NOSI SVOJE KILOGRAME: Rijana JEDNIM POTEZOM oduvala HEJTERE!

Pored onih koji su iskritikovali pevačicu, bilo je onih kojima se dopada kako Rijani stoji višak kilograma.

Slavna Rijana (31) se u poslednje vreme prilično ugojila, a kada se u smeloj odevnoj kombinaciji, ali sa viškom kolograma, pojavila na promociji svoje autobiografije "Rihanaa", iznenadila je prisutne.

Pevačica je stigla u tigrastoj haljini koja je naglasila višak kilograma. Pevačicu nisu štedeli komentarišući da im je žao što se "izdeformisala", te da je sada "odvratna". Složićemo se da su takvi komentari više nego surovi i nisu realni, jer Rijana i dalje izgleda moćno, negovano i prelepo.

Ono što je najvažnije jeste to što Rijanu nisu doticali znatiželjni pogledi i kritike, pa je samouvreno prošetala i pozirala fotoreporterima u tigrastoj haljini sa dubokim dekolteom i dubokim čizmama. Time je Rijana dokazala kako osmehom može da se "počisti" sve negative i neosnovane kritike.

Rihanina autobiografija ima 504 stranice na kojima se nalazi vše od hiljadu fotografija koja prate pevačicin život, a neke od njih nikada nisu viđene u javnosti.

Knjiga sadrži opis mog djetinjstva na Barbadosu, svetske turneje, najvažnije trenutke u modi, ali i privatno vreme sa porodicom i prijateljima. Sadrži intimne fotografije iz mog života kao pevačice, performera, dizajnerke i zabavljačice – rekla je pevačica.

Podsećamo, Rijana je dve godine u vezi sa arapskim milijarderom Hasanom Džamilom. Dok pevačicini bliski priji nagađaju da bi svadbva mogla biti sledeće godne, Rijana je u intervjuu govorila i o majčinstvu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva/Telegraf/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter