Izvor:
15.10.2019 u 09:24
0

POPULARNA PEVAČICA IZVRŠILA SAMOUBISTO: Danima se nije javljala na telefon, nakon čega su je pronašli bez znakova života!

Pevačica i glumica Sali (25), pronađena je mrtva juče u svom stanu u Seongnamu u Južnoj Koreji, saopštili su svetski mediji.

Mladu zvezdu, čije je pravo ime Čoi Džin-Ri, pronašao je menadžer u njenom stanu, kada je otišao do nje da bi video zašto se nije javljala na telefon dan ranije.

Policija je pokrenula istragu, a ondašnji mediji pišu da je Sali izvršila samoubistvo.

Pevačica je do 2014. godine bila članica grupe F(x), ali je napustila zbog negativnih komentara i online zlostavljanja. Sali je pre pet godina na Instagramu objavila sliku na kojoj su joj se videle grudi. Nije to učinila namerno – Sali je bila obučena u pidžamu koja se slučajno otvorila, nakon čega je skinula sliku. Ipak, skrinšotovi su nastali, a zlostavljanje na društvenim mrežama je tek počelo…

Tada je napustila grupu, povukla se iz javnosti, a tek godinu dana kasnije vratila na male ekrane. Glumila je u seriji, ali je ubrzo napustila i taj angažman.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: Allkpop.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter