Izvor:
15.10.2019 u 12:37
0

ISTINSKA DIVA: Obučena od glave do pete u belo, zadala domaći zadatak! (FOTO)

Prelepa španska glumica Penélope Cruz sinoć se pojavila na premijeri svog novog filma The Wasp Network u odevnoj kombinaciji koja je sve očarala!

Zanosna Španjolka odabrala je svileno belo odelo, sastavljeno od širokih pantalona sa dubokim strukom i savršeno krojenog strukiranog sakoa sa upečatljivim, masivnim dugmadima sa potpisom modne kuće Ralph&Russo.

Ispod pantalona nazirale su se bele sandale sa visokom štiklom, a ispod sakoa ponela je beli korset, koji je istakao njen bujni dekolte.

Potpuno jednostavno, ali savršeno izdanje upotpunila je samo diskretnim naušnicama i jednim prstenom, a kosu je pustila da slobodno pada u ležernim, prirodnim talasima.

Odličnu odevnu kombinaciju mnogi su proglasili za savršen način da nosite belo od glave do pete a da ne izgledate kao mlada.

Izvor: Elle.rs
Foto: Redcarpet-fashionawards.com/Wirewag.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter