Izvor:
15.10.2019 u 14:22
0

NIŠTA OD MEDENOG MESECA: Ljuba Perućica ne želi da zapostavi MUZIČKU KARIJERU (FOTO)

Poznati pevač Ljuba Perućica nastavlja da radi punom parom, iako se oženio pre samo pet dana.

Mladi pevač nema vremena za medeni mesec, jer je u dogovoru sa svojom suprugom Katarinom odlučio da promoviše novu pesmu koja nosi simboličan naziv "Dolazi naše vreme". Ovo je prva balada u njegovoj karijeri i Perućica poručuje da je veoma ponosan na nju.

– Moja Katarina se zaljubila u ovu baladu i zato sam odlučio da je snimim. Njena želja je bila da je objavim bas sada, kada smo stali na ludi kamen. A ja sam tu da ispunim svaku njenu želju – kaže Perućica.

On objašnjava zbog čega nisu otputovali na medeni mesec:

Na žalost ili na sreću, moj raspored je bio prebukiran mesecima unapred i nisam mogao da otkazujem nastupe koji su dogovoreni jos pre šest meseci, godinu dana. Ja sam profesionalac i nikada iz privatnih razloga ne zapostavljam svoju pubilku. Zato sam odlučio da sada odradim sve svirke koje su mi menadžeri zakazali, da ispromovišem ovu pesmu koja je moj poklon Kaći, a na medeni mesec ćemo ići početkom 2020. godine – poručuje Perućica.

Pevač kaže da će putovati na neku egzotičnu destinaciju:

Još ne znamo gde ćemo tačno otputovati, ali se razmišljamo između Maldiva, Tajlanda i Zanzibara. Ma gde da odemo, biće nam prelepo jer najviše volimo kada smo zajedno – završio je Perućica.

Izvor: Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter