Izvor:
15.10.2019 u 19:25
0

POZNATI AMERIČKI GLUMAC pred sudom zbog seksualnog nasilja?! (FOTO)

Američki glumac Kuba Guding Džunior pojavio se danas pred sudom u Njujorku zbog optužbi za seksualno nasilje, ali je pušten uz obavezu da se odazove sledećem pozivu.

Glumac se izjasnio da nije kriv po dve optužnice za seksualno zlostavljanje.

Tužiteljka Džena Long rekla je u sudu na Menhetnu da će protiv njega svedočiti više od 10 svedoka.

Optužbe 12 žena koje datiraju iz perioda od 2001. do 2018. godine uključuju optužbe da ih je dodirivao ili grabio u barovima, restoranima i hotelima.

Prema rečima tužiteljke, nekoliko navodnih incidenata se dogodilo u Njujorku i Los Anđelesu, dok su se ostali dogodili u Las Vegasu, Dalasu i Albukerkiju.

Kuba Guding Džunior (51) ranije je optužen da je dodirivao grudi žene u jednom baru 9. januara.

Žena je rekla policji da veruje da je glumac bio pod uticajem opijata.

Odbrana je navela da postoje dva svedoka koji tvrde da se taj incident nije dogodio, kao i da snimak nadzorne kamere u baru potvrđuje taj iskaz.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter