Izvor:
16.10.2019 u 21:16
0

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA: Hali Beri i u 53. godini izgleda FANTASTIČNO! (FOTO)

Devedesetih je bila jedna od najlepših žena Holivuda, a to je ostala decenijama kasnije.

Glumici Hali Beri (53) godine ne mogu ništa, pa i u šestoj deceniji mami uzdahe muškaraca širom sveta. Ona od 90-ih godina prošlog veka važi za jednu od najlepših žena u Holivudu.

To ni ne čudi s obzirom na to da se od tada skoro uopšte nije promenila, što je dokazala ponovljenom frizurom koju je prvi put predstavila na premijeri filma "Why Do Fools Fall In Love" 1998. godine. Reč je nizu ribljih kostiju koje su na vrhovima stilizovane u tzv. pužiće.

Juče je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj ju je rekreirala, ali je umesto pužića vrhove skupila u punđu:

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Arhiva/Instagram/halleberry/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter