Izvor:
19.10.2019 u 14:42
0

SEVERINA U BORBI ZA STARATELJSTVO: Bivši izabranik joj na svakom koraku pravi probleme!Iznela je sve u javnost!

Severina Kojić je na pres konferenciji u Zagrebu pred početak turneje otkrila da ima velike privatne probleme i iznela teške optužbe na račun škole svog sina.

Naime, ona tvrdi da ga učiteljice tamo zlostavljaju.

Kako kaže pevačica, ove informacije je morala javno podeliti jer prolazi kroz veoma težak period i ne zna kako da se izbori sa nastalom situacijom.

Iz škole su poručili kako se suzdržavaju komentara zbog dobrobiti deteta a pevačica je danas objavila šokantan status i fotografiju direktorice Ljiljane Klinger na svom Instagram profilu i istakla kako su protiv nje podignute brojne otužbe.

Isto tako ona je napisala da je njen bivši suprug Milan Popović ostvario prijateljstvo sa direktorkom i da je ne čudi "odakle vetar duva".

Severinino obraćanje prenosimo u celosti:

– Dobar dan, ovo je Ljiljana Klinger dirktorica OŠ Matija Gubec. Protiv nje i škole dignute su brojne tužbe. Ona je lično odgovorna jer po uputi oca nije dozvolila mom detetu da ode iz škole sa svojim očuhom, te su ga učiteljice Marina i Petra vukle za ramena, za ruku, potezale za stomak i pretile mu ako se ustane sa stolice da će dobiti batine. Inače za ovu školu sam se nažalost prošle godine na sudu izborila da mogu samostalno upisati dete u školu (jer se otac žalio) i obavljati sve pravne radnje. Pravna radnja je sve na što stavljate potpis pa tako i lista tko može kupiti dete kad roditelj ne može. U međuvremenu se gospođa Klinger zbližila s tatom (čak je napravio i novo školsko igraliste ispred škole) te su se oni dogovorili da u pravnu radnju ne ubacuju i listu sa imenima ljudi koji bi dolazili po dete kad ja ne mogu jer je otac to zahtevao. Tako sam jedina majka u Hrvatskoj koja ne sme biti bolesna ili raditi, jer ako ne dođem po dete prijavljuju me socijalnoj službi. Ona je ustanovila pravilo da ja o tome ne mogu odlučiti pa po moje dete po naputku oca ne sme u školu doći ni moja mama na primer. Čak sam i nakon operacije bruha direktno iz bolnice morala po dete. Ona me u dogovoru s ocem kad mu treba za socijalnu zaštitu ili za potrebe suda prijavljuje za nebrigu o detetu, što čak izjavljuje i po novinama. Prošle godine mi je pretila da mi dete nece ići na izlet, a ove godine kad sam došla upisati dete u drugi razred izbacila iz svoje sobe rekavši da ne želi prihvatiti sudsku odluku. Ovo je državna škola sa privatnim ogrankom, ali spada pod grad Zagreb, što znaći da je pod vlašču gospodina Bandića. Ako se uzme u obzir da je Milan Popović obećao Milanu Bandiću 50 miliona evra za grad, što mi se gospodin Bandić osobno pohvalio u razgovoru, šta mislite odakle vetar duva?

Nadlanu.com
Foto: Instagram/severina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter