Izvor:
06.11.2019 u 21:00
0

SLIKALA SE GOLA I REKLA KROZ ŠTA JE PROŠLA SVE: Progovorila i o RAZVODU od Pita! (FOTO)

Budući da je glumica Anđelina Džoli često na meti osuda javnosti zbog svog specifičnog odnosa sa decom, ali stila života, pre mesec dana gostujući u jednoj emisiji, na samom početku razgovora otkrila je kako se godinama borila da se suoči sa kritikama, te kako da u istim krtikama bude blaža prema sebi.

Sada, lepa Anđelina pojavila se potpuno gola, prekrivena jedino providnom maramom i sa rukama na grudima na naslovnici jednog magazina, a u velikom intervjuu je pričala o svom odrastanju, ali i o razvodu od Bred Pita.

– Moje telo je prošlo kroz mnogo toga tokom proteklih decenija, pogotovo poslednje četiri godine. Dobila sam nekoliko vidljivih i nevidljivih ožiljaka, a teže se boriti sa nevidljivim. Život je pun preokreta. Ponekad budete povrešeni, vidite one koje volite kako pate i ne možete da budete otvoreni onako kkao biste želeli. Ipak, osećam kako mi se krv vraća u telo. Volela bih da živim u inostranstvu, a to ću i učiniti čim moja deca napune 18 godina. Trenutno moramo da budem u blizini njihovog oca – rekla je Anđelina koja sa decom trenutno živi u Los Anđelesu i dodala.

– Označavanje ljudi i njihovo stavljanje u kutije nije sloboda. Razlika i raznolikost su ono što najviše cenim – u svojoj porodici i drugima. Ne želim da živim u svetu u kojem su svi isti, a mislim da je to istina za sve koji ovo čitaju. Želim da upoznam ljude koje nikad ranije nisam upoznala i naučim stvari koje ne znam. Danas je izazov prihvatiti naše razlike. I ne zavaravati se nastojanjima da nas razdvoje ili nateraju da se bojimo drugih. Vidimo povlačenje vrednosti širom sveta – kazala je Džoli za američke medije.

Izvor: story.rs
Foto: Arhiva/styleinsider_mag/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter