GAGI JOVANOVIĆ SE VRAĆA NA SCENU: Sa suprugom glumi u novoj seriji

 Publika će uskoro imati priliku da uživa u novoj seriji „Švindleri“, u kojoj između ostalih glavne uloge tumače Gagi Jovanović Branka Pujić. Ono što je posebno zanimljivo na novoj seriji radila je cela porodica Jovanović-Pujić, s obzirom na to da je jednu od uloga tumači i njihova ćerka Anđela.

Branka je otkrila da je glumačka porodica čak neke scene uvežbavala kod kuće.

- Puno nam je pomoglo u snimanju što se tako dobro poznajemo Dragan i ja i Anđela. Kad nekog dobro poznaješ sve se dobro vidi, pogotovo na kameri - rekla je Branka i dodala:

- Recimo da su određene scene zahtevale da se malo radi kod kuće i to se pokazalo kao jako dobro. Nije bilo lako snimati, za mene je to skroz drugačije iskustvo, nikad nisam ovako nešto igrala. -

Gagi Jovanović nedavno se vratio snimanju, nakon što je sanirao problem sa leđima, međutim određene predstave i dalje će morati da sačekaju. Jedna od takvih su i “Čikaške perverzije”, u kome takođe zajedno igra bračno-glumački par.

- Dragan sad odmara malo od pozorišta, igra samo u svom matičnom pozorištu jer je imao problem sa diskurshernijom. Uspeo je da se oporavi jer je neverovatno vodio računa, ali ne može još uvek da igra predstave kao što je “Čikaške pervezije”, jer je tu potrebno da leti po sceni, brzo se okreće, čuči i tako dalje. On je prosto takav, radi sve do kraja, posvećen je i to je divno, ali se nadam da ćemo ponovo jednog dana igrati “Čikaške” - poručila je slavna glumica.

 

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Parovi - Jutarnja kafica
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro