Izvor:
18.11.2019 u 11:36
0

ŠEST SRPSKIH PLATA ZA ODMOR IZ SNOVA: Popularna pevačica uživa na RAJSKOM OSTRVU! (FOTO)

Pevačica Katarina Živković izdvojila je više od šest prosečnih srpskih plata kako bi sa drugaricama uživala sedam dana na Maldivima.

Ona je navodno samo za hotel i prevoz, koji uključuje nekoliko avionskih letova i vožnju brodom, dala oko 3.000 evra, a ako uzmemo u obziri svakodnevni trošak na Maldivima, putovanje ju je stajalo i skuplje. S obzirom na to da su Maldivi jedna od najlepših destinacija za odmor pevačica nije žalila novca, ali za nije htela da priča koliko je putovanje koštalo.

– Nikada ne govorim o novcu, koliko trošim i na šta trošim, koliko zaradujem. Jedno lepo putovanje mora da vas košta. S obzirom na to da radim od 14. godine, veoma sam sposobna i vredna, radim na sebi, dosta nastupam, mislim da sam zaslužila da sebi priuštim jedno luksuzno putovanje gde ću napuniti baterije za nove radne pobede – izjavila je Katarina, a potom ispričala kako se provodila na ostrvu koje mnogi zovu rajem na zemlji.

– Vreme je bilo lepo. Put je bio malo naporniji i zbog toga mi je žao što nisam bila malo duže. Preko sam na plaži, uveče uživam u zalasku sunca, jedem dobru hranu, pijem dobro vino, odmaram se, to je i poenta ovakvih putovanja. Ne ideš tamo da bi ludovao. I da hoćeš da luduješ, nemaš gde, ostrvo nije predvideno za tako nešto – ispričala je Živkovićeva i dodaje da su za nju Maldivi mesto za prijatelje, ne za dečka.

Izvor: kurir.rs
Foto: Instagram/PrintScreen/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter