Izvor:
24.11.2019 u 21:12
0

ANASTASIJINA DRUGARICA UHVATILA BIDERMAJER: Tara sledeća staje na ludi kamen!

VIKI MILJKOVIĆ STIGLA NA SVADBU DECENIJE: Prisetila se Cecinog i Arkanovog venčanja! (FOTO)

Nakon građanskog venčanja koje je održano u jednom prestoničkom hotelu i na kojem je Bogdana uzela prezime Ražnatović, otpočelo je slavlje, kojem je prethodilo i bacanje bidermajera.

Trudna mlada Bogdana Rodić bacila je bidermajer koji je uhvatila Anastasijina drugarica – Tara. Kako je izgledao ovaj trenutak, pogledajte u videu na početku teksta.

Nakon što je mlada bacila bidermajer koji je uhvatila Anastasijina drugarica, svi su aplaudirali i počeli da igraju, a u tom trenutku, kao što se može videti i na videu, Anastasija je izašla u haljini u koju se presvukla.

Podsetimo, ona je danas tokom čitavog dana bila u odelu, da bi se potom za građansko venčanje presvukla u haljinu.

SLAVLJE VELJKA I BOGDANE POSLE SUDBONOSNOG "DA": Pogledajte njihovo crkveno venčanje i atmosferu u kafani! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter