Izvor:
25.11.2019 u 20:57
0

SLAVILO SE DO ZORE NA SVADBI DECENIJE: CECA dočekala svoju frizerku

Na svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić bilo je više od 500 zvanica.

Rodbina, kumovi i mnogobrojni prijatelji veselili su se na svadbi decenije.

Ono što je sve začudilo je da se ispred Hrama Svetog Save pojavila i frizerka Svetlane Cece Ražnatović, Svetlana Bubanja Bucka. Za njih dve su domaći mediji spekulisali da su u svađi i da ne govore već 20 godina.

Pomirenje? Svađe nikada nije bilo, u odličnim smo odnosima i to niko ne može da poremeti", rekla je Bucka u jednoj emisiji, koja je pratila ovaj svečani događaj

Nakon toga su zajedno otišle sa svatovima u svečani beogradski hotel Hajat, gde se održavala proslava, te su stavile tačku na dalja spekulisanja o njihovom sukobu i time što su objavile na svojim Instagram profilima zajedničku fotografiju sa opisom "Kume".

espresso.rs
Foto: instagram/printscreen/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter