Izvor:
05.12.2019 u 21:50
0

JOŠ JEDNO SLAVLJE U DOMU RAŽNATOVIĆA: Povod je SJAJAN!

Folk divam Svetlana Ceca Ražnatović podelila je sa svima da je njen naslednik diplomirao, a ne krije sreću što se to dogodilo.

Mladi bokser Veljko Ražnatović , koji će sledeće nedelje napuniti 23 godine, diplomirao je na Fakultetu za menadžment i ekonomiju u Banjaluci, a njegova majka potvrdila je ove vesti.

– Veljko i Bogdana su trenutno u Banjaluci, on je juče branio diplomski rad i moram da kažem da sam jako ponosna – kazala je Ceca

"Srpska majka" se na kratko osvrnula i na svadbu decenije, koja se nedavno desila, pa je otkrila kakva je atmosfera u kući.

– Lepo je, super se slažemo, sumiramo utiske. Bila je prelepa svadba – istakla je ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/vr_arktigar

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter