Izvor:
14.12.2019 u 15:04
0

SEVE UZVRAĆA UDARAC: OVIME će se boriti za STARATELJSTVO!

Advokatski tim Severine Kojić potvrdio je za tamošnje medije da su predali žalbu na presudu sutkinje zagrebačkog Opštinskog suda, a već su pre podneli i zahtev za određivanje privremene mere da otac Milan Popović ne sme da odvede sina Aleksandra iz Hrvatske.

Kako se nezvanično saznaje, advokati su u sredu predali žalbu Opštinskom sudu u Zagrebu, u kojoj su na dvadesetak stranica pobrojali zašto je odluka sutkinje neodrživa. Između ostalog, Severinini advokati smatraju da se sud upustio u odlučivanje s kime će dete živeti a da pritom nije uzeo u obzir da dete ima pravo da zna gde će živeti, da ga upoznaju s činjenicom gde bi trebalo da mu bude dom i da se, i prema Konvenciji UN-a o pravima deteta – dete mora pitati za mišljenje.

Po navodima branilaca sve se to nije ispoštovalo u presudi od 28. novembra. Jedan od argumenata u žalbi je da je u donošenju te presude bitno povređen Zakon o parničnom postupku i Ustav, i da prvostepeni sud nije bio ni nezavisan ni nepristrasan kad je doneo odluku da će 7, 5 godišnji sin Milana Popovića i Severine Kojić živeti sa ocem.

U žalbi advokati dalje navode niz činjenica koje je, po njihovom mišljenju, prvostepeni sud pogrešno ustanovio. Nijedan član advokatskog tima Severine Kojić, osim činjenice da je predata žalba, nije želeo da govori o argumentima kojima pobijaju presudu.

Izvor: kurir.rs
Foto: Instagram


CELA SAGA O SINU SEVERINE I MILANA POPOVIĆA

GREŠKA U KORACIMA: Zbog ovog zakonskog propusta, SEVERINA izgubila starateljstvo nad sinom!

TI SI KRAVETINA, MILANE SELJAČINO Pogledajte razloge zbog kojih je Severina izgubila sina!

ŽENE SE UDRUŽILE PROTIV KRALJA BAKRA Jelena Veljača planira da Severini vrati sina!

VEDRANA RUDAN OBRATILA SE SEVERINI U OTVORENOM PISMU Gospođo, vi ste VEŠTICA, treba Vas zgaziti!

SEVERINA PREDALA SINA SVOM BIVŠEM SUPRUGU: Dovezla ga do njegovih vrata u pratnji Igora Kojića!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter