Izvor:
15.12.2019 u 18:04
0

VODITELJKA PREBILA MOMKA Našla mu u telefonu poruke za ljubavnicu, pa ga išamarala

Britanska voditeljka Kerolin Flek (40) uhapšena je jer je fizički napala svog 13 godina mlađeg dečka Luisa Burtona zbog poruka koje je našla u njegovom mobilnom telefonu.

Burtona je napala da je vara nakon što je u njegovom telefonu pronašla poruke koje je slao 60-godišnjoj ženi kojoj je inače instruktor tenisa. Rezultat je bio pijani fizički obračun u kojem su oboje povređeni, pa je pored policije bila pozvana i hitna pomoć.

Kerolin je navodno na dečka bacila mobilni telefon, a na podu su pronađeni i komadići stakla.

Voditeljku su zbog ovog incidenta priveli, pišu britanski mediji.

Izvor je za "The Sun" izjavio da je došlo do nesporazuma između njih dvoje oko osobe koja pohađa časove tenisa kod Luisa i da oboje žale zbog incidenta koji se dogodio u ranim jutarnjim satima. Izvori za "Daily Mail" tvrde da zbog ovog incidenta nisu raskinuli, već da su i dalje "jako zaljubljeni".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter