Izvor:
17.11.2016 u 22:07
0

Poslednji tračak nade: Da li postoji šansa da se Veljko i Ksenija opet pomire? (foto)

Ksenija Bujišić je učestvovala na humanitarnim VIP karaokama sa pesmom "Mladiću moj" grupe Zana, a pitali smo je i za komentar o bivšem dečku Veljku Ražnatoviću.

Voditeljka Ksenija Bujišić, inače bivša devojka Veljka Ražnatovića, bila je jedna od učesnica tradicionalnih humanitarnih VIP karaoka, održanih u sredu, 16. novembra, u IMMO outlet centru na Novom Beogradu.
Ksenija je pred raspoloženim žirijem otpevala veliki hit grupe “Zana”, pesmu “Mladiću moj”, pa se odmah nametalo pitanje kome je posvetila pesmu, s obzirom na nedavni burni raskid sa Cecinim sinom.
Pitali smo Kseniju i za komentar o Veljku i da li je ovu pesmu od grupe ,,Zana" posvetila baš njemu, ali izgleda da su Veljko i Ksenija zaista stavili tačku na njihov ljubavni život. Ksenija nam je rekla:
– Pesmu koju sam otpevala posvetila sam mocima koji su bili u publici, jer je stvarno u prvim redovima bilo slatkih momaka. Što se Veljka tiče, ne želim da komentarišem i da ponavljam iste stvari u krug.
Čini se da ne postoji više ni najmanji tračak nade da se ovo dvoje mladih ujedine u novu ljubavnu pustolovinu.
Telegraf
Foto: Arhiv
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter