Izvor:
28.11.2016 u 21:31
0

NAJLUKSUZNIJA ESTRADNA SVADBA SVIH VREMENA: Njihovo venčanje još uvek niko nije USPEO DA NADMAŠI, a pogledajte i zašto! (VIDEO)

Lepa Brena i Boba Živojinović u decembru će proslaviti četvrt veka otkako su se venčali na raskošnoj svadbi u Beogradu koja i danas važi za jednu od najglamuroznijih na ovim prostorima.

Te 1991. godine, pevačica i teniser sudbonosno da izgovorili su pred oko 600 zvanica, među kojima veliki broj poznatih gostiju iz sveta estrade i sporta. Bobi je kum bio Boris Beker, a bidermajer je uhvatila Dragana Mirković.

Brena i Boba bili su u vezi ćetiri godine pre nego što su rešili da se venčaju. Mlada je nosila venčaniocu sa potpisom modne kuće Dior.

U susret proslavi 25 godina braka, Brena se prisetila kako je izgledao najleši dan u njenom životu.

– Naše venčanje je po mnogo čemu bilo drugačije, jer je bilo prvo koje se iščekivalo sa tolikom pompom i prvo koje je ekranizovano na VHS kaseti pod nazivom "U ime ljubavi". Sećam se da su mediji komentarisali da je važno što sam ja zgazila Bobu, a ne on mene. To mi je jedan simpatičan običaj po kome će u braku mladina reč biti ona koja se važi. U braku je zaista potrebno da se posluša ono mišljenje koje je za oboje najbolje – rekla je Brena za magazin "Hello" i dodala:

– Na našu svadbu došli su ljudi iz čitavog sveta – Australije, Amerike, Novog Zelanda… Boba je poručio kavijar iz Švedske, šampanjac je stigao iz Engleske, a roze vino z Španije. Postoji podatak se za prvih sat vremena svadbe popilo trista litara tog vina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter