Izvor:
28.11.2016 u 22:09
0

ČUDAN IZBOR GOSTIJU NA SVADBI TROICKOG: Prevarila ga je sa ovim POZNATIM MOMKOM, a on ga zvao na svadbu! (FOTO)

Da između tenisera Viktora Troickog i posinka Lepe Brene, Filipa Živojinovića ne postoji problem, dokazao je poznati teniser.

Naime, Filip i Viktor zabavljali su se sa manekenkom Sofijom Milošević. Uprkos toj činjenici, Troickom nije smetalo da kao specijalnog gosta na svom venčanju sa Aleksandrom Đorđević, pozove Živojinovića.

Viktor Troicki i Sofija Milošević su pre nekoliko godina prvi put bili u vezi. Kako su bili previše mladi, posle samo nekoliko meseci su raskinuli. Teniser se zaljubio u modela Sunčicu Travicu, a manekenka je otpočela vezu sa Filipom Živojinovićem. Početkom 2014. godine, kada je Troicki na godinu dana suspendovan s teniskog terena, Sofija i on su počeli češće da se sreću u Beogradu da bi u aprilu i obnovili ljubav. Ubrzo nakon toga su raskinuli, a šuškalo se da nije hteo da je oženi.

Bivši dečko Sofije Milošević, Filip Živojinović, pojavio se na venčanju poznatog tenisera u društvu nove devojke, Aleksandre Prijović, gde su se zajedno veselili.

Puls online
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter