Izvor:
28.11.2016 u 23:05
0

DA LI JE MOGUĆE DA SE NEKO OVOLIKO IZBLAMIRA? MIRKA VASILJEVIĆ na pitanje o SRBIMA dala odgovor koji je VAN SVAKE PAMETI!

Niko nije očekivao da će Mirka Vasiljević da izgovori ovoliku glupost.
Mirka Vasiljević učestvovala je u jednom kvizu, a ako je suditi po tome koliko se u istom izblamirala možda bi bilo bolje da je to preskočila!
Naime, učesnici su igrali igru u kojoj je potrebno da se pogodi ko je zagonetna ličnost. Glumac Nele Karajlić Mirki je pokušao da pomogne da odgonetne o kome se radi tako što joj je rekao:

– Srbin. Živeo u Americi, a nije Tesla.

Mirka je kao iz topa izustila “Ajnštajn!”, umesto Mihajlo Pupin.

Nismo sigurni da li je Mirka uopšte bila svesna toga šta je izgovorila, ali smo sigurni da je danas i te kako svesna toga koliko se izblamirala.

Inače, za one koji nisu upućeni, u kvizu “Ja volim Srbiju” učestvuju naše poznate ličnosti kojima se postavljaju pitanja koja se tiču isključivo Srbije i Srba.

Telegraf
Foto: Instagram/mirkavasiljevicfans

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter