Izvor:
29.11.2016 u 16:34
0

SRPSKA DŽEJ LO? Voditeljka misli da može da parira Holivudskoj zvezdi po guzi i bokovima, a šta vi mislite o tome?

Voditeljka i spisateljica Suzana Mančić kaže da ni veštački kukovi nisu uspeli da umanje lepotu njene pozadine, te da i te kako može da parira najlepšoj guzi sveta.

Holivudska diva Dženifer Lopez dobila je konkurenciju u Srbiji, makar kada je reč o guzi i bokovima.

– Dženifer Lopez definitivno ima najbolju guzu, ali mislim da i te kako mogu da joj pariram. Jedino što je ona u boljoj formi jer je igračica. Ona je izuzetno lepa, talentovana i uspešna žena. Bog joj je baš sve dao – da glumi, peva i igra. To joj i održava telo vitkim – kaže Suzana i priznaje da često ujutru priča sa sobom u ogledalu.

– Nekada kažem sebi: "Jao, na šta ličiš!", a često izgovorim: "Jao, mačko, i dalje si dobra" – kroz prepoznatljiv osmeh kaže Mančićeva i priznaje da joj se u poslednje vreme sve više udvaraju mlađi momci.

– Jasno mi je da su mnogi momci stasali uz moj lik i delo, a sada su odrasli i na mene gledaju kao na trofej. A zašto bih ja nekome bila trofejna riba?! Nek i dalje maštaju o meni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter