Izvor:
14.12.2016 u 01:48
0

Ovakav epilog niko nije očekivao: Veljko se vratio bivšoj, a Ksenija završila u zagrljaju popularnog pevača! (foto)

Sin Cece Ražnatović otkrio je na Instagramu da je ponovo u ljubavi sa Mašom Terzić. On je objavio fotografiju sa proslave svog 20. rođendana, na kojoj je u društvu prijatelja i Terzine ćerke.

Veljko je u oktobru okončao dvomesečnu vezu sa Ksenijom Bujišić, koja se posle raskida u potpunosti posvetila poslu.

Lepa voditeljka se već nekoliko puta pojavljivala u muzičkim spotovima, a nedavno je ostvarila saradnju i sa Filing bendom.

Na snimanju spota Ksenija je uhvaćena kako prisno razgovara sa frontemnom benda Spasojom Ognjanovićem. Ipak, tvrdi da među njima nema ništa više sem prijateljstva.

– Poznajem momke iz Filinga i svako spajanje Spasoja i mene je potpuna glupost. Sarađivali smo ranije, njih privatno volim da slušam, ali tu se sve i završav –. odsečna je bila Ksenija koja o svom privatnom životu ne želi više da priča.

– Mediji su dosta pratili sve što se dešavalo u mom emotivnom životu. Sada kada sam sama, da i do nove ljubavi dođe, mislim da ću se truditi da sve to zadržim za sebe – dodala je Bujišićeva.

Alo
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter