Izvor:
14.12.2016 u 03:17
0

Prijatelj pokojnog Nina otkrio šokantu istinu: Da bi pokupila poene u takmičenju Sandra Rešić laže da …

Nekadašnji menadžer i veliki prijatelj pokojnog pevača Nina Rešića, Nermin Ademović tvrdi da se ćerka pokojnog pevača koristi lažima kako bi u prikupila poene.

Ademović kaže da je jedan od retkih ljudi koji je uz Nina bio do njegovog sudnjeg dana.

– Više nisam mogao da slušam laži koje iznosi Sandra Rešić. Ona kupi poene hvaleći se kako je bila do zadnjeg trenutka sa Ninom u Bijeljini, što je čista laž. Kaže kako zna u kakvim je mukama umro njen otac, ne znam na osnovu čega to tvrdi kada nije ni bila sa njim kada je umro. Cela ta nesrećna situacija se odigrala u par dana i niko nije slutio da će se ono najgore dogoditi Ninu – priča za portal "E-turneja" nekadašnji menadžer popularnog pevača.

Nino je iza sebe ostavio tri ćerke iz tri braka, među kojima je i Sandra. Iako ona danas s ponosom govori kako je njegova ćerka, priča se da Nino nije njen biološki otac. Naime, velika se frka digla oko dnevnika koji je Nino vodio sve do svoje smrti i koji sadrže sve detalje njegovog života , no šuška se da ti dnevnici kriju velike tajne koje danas niko ne zna.

Puls online
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter