Izvor:
14.12.2016 u 18:30
0

Završila na TREŽNJENJU: Kaća Živković zaustavljena sa preko dva promila alkohola!

Katarinu Živković je ekipa jednih poznatih beogradskih novina sačekala ispred policijske stanice. Koliko god je mogla, pokušala je da se sakrije od objektiva.

Ona je u noći između ponedeljka i utorka zaustavljena na Novom Beogradu zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a prilikom kontrole utvrđeno je da je u krvi imala 2,2 promila alkohola. Policajci su je bez pogovora priveli u stanicu na trežnjenje, gde je provela narednih osam sati.

Kako je u policiji objasnila, ona se nakon noćnog provoda uputila kući, ali nije očekivala da će je policija zaustaviti i na kraju odvesti na trežnjenje.

U utorak ujutru, ekipa beogradskih novina je sačekala pevačicu ispred policijske stanice, gde je u prepodnevnim časovima po nju došao muškarac nepoznat javnosti. Kada je izašla iz policijske stanice i videla da je fotografisana, odmah je utrčala u auto da se sakrije. A onda je zamolila i policajca da onemogući dalje fotografisanje.

Ne želim da pričam o tome. Bila sam u policiji s drugom koji je kod mene došao iz inostranstva kako bismo ga prijavili. Tek kada budete pokazali dokaze da sam zaista bila na trežnjenju, možemo da razgovaramo – pravdala se Katarina, a kada smo je upitali zbog čega je bežala od reportera, rekla je:

Nisam bila u izdanju za slikanje, zbog toga sam pobegla, ne razumem šta vam nije jasno – rekla je Živkovićeva. Inače, samo nedelju dana pre nego što su je uhvatili sa 2,2 promila alkohola u krvi, pevačica je za naš list izjavila kako voli da popije koju čašicu više i da ne vidi zašto se oko toga pravi fama.

Volim da popijem, ali u poslednje vreme ne pijem jer ne stižem zbog poslovnih obaveza. Iskreno, muka mi je više od tih priča o alkoholu, kao da postoji osoba koja nikad ne popije koju čašicu da se opusti, to je normalna stvar – rekla je Katarina

Blic
Foto:Instagram/katarinazivkovic2708

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter