Izvor:
16.12.2016 u 19:23
0

Ceca otkriva: Uskoro će mom životu PRIČATI STRANCI!

Najveća balkanska zvezda otvorila je dušu i za „Blic Puls“ otkrila kako doživljava svoj seksepil, ali i sve detalje o knjizi o njenom životu.

Za nju kažu da je najzgodnija zvezda u Srbiji. Svetlana – Ceca Ražnatović je ušla u petu deceniju, ali je tek nedavno otkrila da je počela da vežba i da pazi na ishranu.

Smatram da žena ne mora da bude gola da bi bila seksepilna, prosto s tim se rađaš, ili emituješ neku energiju ili ne. To ne može ni da se kupi, ni da se nauči. Što manje skineš, seksepilnija si, što manje pokažeš, mističnija si. Kad god sam naglašavala taj svoj seksepil, uvek sam se trudila da ne pređem granicu ukusnog i da to ne pređe u vulgarnost, a granica je tanka. Ipak, u poslednje vreme mi najviše prija da sam zakopčana do grla – kaže nam na početku razgovora Ceca.

Na svim listama je na samom vrhu najseksepilnijih žena sa ovih prostora. Često uz njeno ime vezuju epitet seks-simbol.

To je zaista sjajno! Sjajan je kompliment, hvala – rekla nam je kroz smeh. A zanimalo nas je da li ona sebe doživljava tako.

– Moja koncentracija je usmerena na Veljka i Anastasiju, na moju turneju, sada uživam u tome i to mi baš prija – mistično dodaje, ne želeći da otkrije ništa više. Kada smo već kod Anastasije… Iako ne želi da komentariše ništa više u vezi sa ćerkinim životom, otkrila nam je oko čega je mezimica savetuje.

– Zaista oko mnogo toga, ja uvažavam njihovo mišljenje. Oni su mladi ljudi, prate mnogo stvari, sve što ja ne mogu da stignem oni već znaju. Tako da je to milina. Sve prate, to je internet generacija – smeje se Ceca.

Primetili smo njen blistav osmeh. U poslednje vreme piše se o tome da je za osmeh dala nekoliko hiljada evra. Pevačica samo odmahuje glavom…

– Ma ne, to su novinarska nagađanja, to ne bih ni komentarisla, prosto je neukusno. Znate i sami da ne pričam o takvim stvarima.

Vraćamo se na vedrije teme. Pred nama je 2017. godina, a Ražnatovićeva otkriva želje i planove.

– Želim samo zdravlje i uspeh. Pripremam novi album… Polako. A što se poklona tiče, sigurno ću ga kupiti sama sebi. Pošto su mi cipele fetiš, verovatno ću njih kupiti – otkriva nam.

Mnogi koji nemaju partnera žele da se u novoj godini zaljube. Međutim, ne i Ceca.

– Zaljubljivanje mi uopšte nije na spisku želja. Apsolutno uživam u slobodi. Tako sam se oragnizovala, tako mi prija i ovog momenta nema mesta za partnera – objašnjava.

Pojavila se informacija da će Ceca uskoro napisati knjigu o svom životu. A svi se slažu da o njenom životu zaista ima šta da se piše. Popričali smo i na tu temu sa njom.

Imala sam zaista mnogo ponuda. To sve traje desetak godina. Čak su i stranci bili zainteresovani za moju životnu priču, a 2002. sam dobila ponudu od jedne njujorške kuće da rade moju životnu priču. Sve do dana današnjeg nisam prihvatala zato što mislim da je još rano. Simonida Milojković me godinama ubeđuje da nije rano i da to iziskuje mnogo vremena i mnogo posla vezanog za svaki detalj i vezano za sve te najbitnije stvari koje treba pomenuti. Mislim da me polako lomi (smeh) – iskrena je.

Odmah nam je otkrila i da li bi knjiga bila drama, triler, ljubavni roman, komedija…

Ma bio bi pravi miks žanrova. Šalu na stranu, znate da je moj život imao ogromne oscilacije, ali bogu hvala, svi smo živi i zdravi i ja za sebe mogu da kažem da sam srećna žena – završava razgovor balkanska folk diva.

Pulseonline.rs
Foto:Instagram/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter