Izvor:
17.12.2016 u 16:41
0

Čestitamo: Porodila se POZNATA SRPSKA pevačica!

Pevačica Daria Stanojević porodila se u toku noći i na svet donela prvo dete! Daria se porodila u GAK Narodni front, a porođaj je prošao bolje nego što je pevačica očekivala.

Osećaj je magičan! Sve jeproteklo u najboljem redu – kaže presrećna mama.

Srećni otac Spasoje Vujović nije prisustvovao porođaju, na insistiranje supruge koja to nije želela, ali je radost zbog rođenja sina podelio na društvenim mrežama. I, naravno, otkrio je koje ime su dali sinu!

Inače, muško ime Branko vodi poreklo od glagola “braniti”, ali u smislu borbe. Uzevši u obzir poreklo ovog imena, Branko se slobodno prevodi kao “onaj koji se bori”, odnosno “onaj koji brani”.

Telegraf
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter