Izvor:
18.12.2016 u 15:35
0

A neko za ovo radi CEO ŽIVOT: Pogledajte koji BEZOBRAZNO SKUPI POKLON je Goga Sekulić dobila od DEČKA!

Pevačica Goga Sekulić već duže vreme uživa u ljubavi sa dečkom Urošem Domanovićem, koji je pevačicu pred Novu godinu obradovao skupocenim poklonom – penthausom od sto kvadrata u samom centru Ciriha!

Budući da Goga odavno boravi kod svog 15 godina mlađeg dečka kad god je u Švajcarskoj, Uroš je rešio da se otvori i da pevačici kupi vrednu nekretninu, u koju će se zajedno useliti. Tako Goga ovih dana sređuje stan po svom ukusu, bira najskuplji nameštaj i uživa sa svojim dragim, a, kako se šuška, mogla bi uskoro postati i gospođa Domanović…

– Goga nije ni slutila da joj Uroš sprema iznenađenje i da uveliko traži stan na boljoj lokaciji. Bila je šokirana kadju je odveo u penthaus u luksuznom delu Ciriha i dao joj ključeve u ruke. Iako je teško dovesti Gogu do toga da zanemi, to se upravo desilo, jer zaista nije očekivala takav prednovogodišnji poklon – rekao je izvor blizak pevačici za “Alo”.

Goga i Uroš su se preselili u novi stan, a da uživaju u vezi potvrdila je i pevačica.

– Da, preselila sam se u novi stan. Sada ga sređujemo i zajedno uživamo u tome. Sve ostalo puštamo da ide spontano – zaključila je Goga.

Dakle, posle nove torbe od 4.000 evra, Goga se može pohvaliti i novim stanom od 100 kvadrata…

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Instagram / sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter