Izvor:
31.12.2016 u 01:36
0

Posle burnog razvoda od holivudske zvezde: Poznata glumica se PONOVO UDALA, za dugogodišnjeg tajnog partnera!

Bivša žena Toma Kruza, glumica Kejti Holms, venčala se s dugogodišnjim partnerom s kojim je bila u tajnoj vezi.

Ona je sa Džejmijem Foksom bila u dugogodišnjoj tajnoj vezi. Kako strani mediji prenose, par se venčao daleko od očiju javnosti na jednoj meksičkoj plaži u Kabu. Na venčanju su bili prisutni samo članovi najuže porodice.

Razlog zašto je njihova veza ovoliko dugo tajna je to što je Kejti nakon razvoda od Toma Kruza potpisala dokument u kojem stoji da se narednih pet godina od razvoda neće viđati ni sa kim u javnosti. Izgleda da im je prijalo da ne budu u središtu medijske pažnje.

– Oni su se naime venčali istog dana kada su i stigli kako ih niko ne bi primetio, a i ceremoniju su obavili na jednoj privatnoj plaži. Oni nisu zvali nikog od prijatelja, samo oni i njihova deca iz prethodnih brakova – otkrio je dobro obavešten izvor.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter