Izvor:
03.01.2017 u 02:31
0

Da li ga je zaboravila? Ovaj POZNATI FUDBALER je bivši dečko nove Veljkove devojke! (FOTO)

Prelepa Ana Cakić, koju uživa u ljubavi s Veljkom Ražnatović, bila je u vezi s jednim poznatim fudbalerom.

Veljko Ražnatović predstavio je svoju novu devojku na sinoćnjem nastupu Aleksandre Prijović na Kopaoniku – njegovo srce uspela je da osvoji atraktivna Ana Cakić, koju su sjajno prihvatili ostali članovi slavne porodice sa kojima se sinoć upoznala i fotografisala.

Ona je na Instagramu pokazala svojim pratiocima kako razmenjuje nežnosti sa Cecinim sinom, a ne tako davno bila je u ljubavnoj vezi s još jednim poznatim muškarcem.

Naime, ona je pre Veljka dospela u žižu javnost zbog emotivne veze sa fudbalerom Crvene zvezde Srđanom Mijailovićem, ali nakon raskida su na njenom profilu na društvenoj mreži Tviter ostale su njihove zajedničke fotografije.

Izvor:Story.rs
Foto:Instagram/ cakic__ana; Twitter: Ana_Cakic_M

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter