Izvor:
03.01.2017 u 02:58
0

Potpuno NEOČEKIVANO: Evo sa kim je Milica Pavlović U KREVETU! (FOTO)

Pevačica Milica Pavlović 2016. godinu pamtiće samo po uspesima koje je ostvarila na poslovnom planu.

Milica je krajem godine objavila album "Boginja", a spotovi za numere sa novog albuma već broje milionske preglede na Jutjubu. Za doček Nove 2017. godine, Milica je pevala u jednom klubu u Paraćinu, dok je za reprizu nastupila u Kolašinu.

Međutim, uprkos činjenicama da je Milica ostvarila veliki poslovni uspeh u protekloj godini, mnoge i dalje više zanimaju detalji iz njenog emotivnog života.

I upravo zbog toga, mlada pevačica je odlučila da sa fanovima podeli ono što ih najviše interesuje. Tako je objavila fotografiju iz kreveta, u kom je pozirala sa drugaricom.

– Moja cimerka i ja – napisala je Milica u komentaru uz fotografiju.

Izvor:Blic.rs
Foto: Instagram/senoritamilica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter