Izvor:
01.02.2017 u 02:24
0

Konačno se oglasila: Ceca otkrila šta misli o Veljkovoj devojci!

Veljko Ražnatović uživa u ljubavi sa Anom Cakić, a sada je njegova majka Ceca otkrila šta misli o novoj snajki.

– Deca se vole, ma oni se obožavaju! Ja im držim palčeve! Ana je mnogo divna, jedno vaspitano dete, mnogo je volim. Mnogo je podržavam, odmah se konektovala sa ženskim delom kuće, sa mnom, Anastasijom, Lidijom… – rekla je pevačica u jednoj emisiji i dodala da se deci ne meša u izbor partnera.

– Ja znam da on mene neće pitati koju devojku da oženi, niti treba to da me pita. Nisam ni ja svoje roditelje pitala. Moja deca od mene mogu da traže savet, ali da ja odlučujem o tome – niti želim, niti mogu. Svako će živeti sa svojim partnerom – zaključila je Ceca, koja je juče premijerno predstavila spot za pesmu "Nevinost".

Izvor:Blic.rs
Foto: Instagram/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter